Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hindbærgele

Hindbærgele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 l.usødet hindbærsaft
1 brevGul Melatin (40 g)
750 g.sukker
 
Opskrift:
Saften tilsættes under omrøring Gul Melatin. Opvarmes til kogepunktet og koges 1 minut. Sukkeret røres i. Geléen bringes hurtigt i kog under omrøring og koges 1 min. Beregn først kogetiden fra det øjeblik, hvor hele overfladen bobler. Når overfladen er faldet i ro, fjernes skummet. Geléen fyldes i Atamonskyllede glas og lukkes dagen efter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (15 stemmer)

Opskriften er vist 21714 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu