Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauce Gribiche

Sauce Gribiche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 Hårdkogte æg
2 spsk.Dijonsennep
2 spsk.Hakkede blandede krydderurter (persille Purløg Kørvel)
2.5 dl.Olivenolie
 Citronsaft
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Skær de hårdkogte æg over og pil blommerne ud. Gnid blommerne gennem en sigte. Rør blommerne helt glatte med sennep. Tilsæt olivenolie som til mayonnaise, smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Tilsæt de finthakkede krydderurter og de finthakkede æggehvider.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9443 gange,
og udskrevet 103 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu