Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frugtmousse

Frugtmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 æggeblommer
125 g.sukker (afpasses efter frugten)
2 dl.frugtpuré
3 blade gélatine
2 dl.letpisket fløde
4 piskede æggehvider
 


Opskrift:

Æggeblommer og sukker piskes let og luftigt. Den udblødte, smeltede gélatine tilsættes frugtpuréen, vendes i æggeskummet. Derefter vendes letpisket fløde og piskede æggehvider i, og moussen anrettes i potionsglas, køles. Ved servering dekoreres med frugt og flødeskum.

Til frugtmousse er følgende frugter velegnede: Jordbær, hindbær, ribs, solbær, stikkelsbær, brombær, tyttebær, blåbær samt blendede appelsinfileter samt citron-, grape- og pampelmoussefileter. Blendet frugtkød fra pærer, æbler og bananer m.fl. (bør blendes med lidt citronsaft af hensyn til mørkfarvning) er også velegnede, men bør tilføjes lidt spiritus eller likør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15804 gange,
og udskrevet 232 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu