Frugtmousse

Frugtmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 æggeblommer
125 g.sukker (afpasses efter frugten)
2 dl.frugtpure
3 blade gélatine
2 dl.letpisket fløde
4 piskede æggehvider
 
Opskrift:
Æggeblommer og sukker piskes let og luftigt. Den udblødte, smeltede gelatine tilsættes frugtpuréen, vendes i æggeskummet. Derefter vendes letpisket fløde og piskede æggehvider i, og moussen anrettes i potionsglas, køles. Ved servering dekoreres med frugt og flødeskum.

Til frugtmousse er følgende frugter velegnede: Jordbær, hindbær, ribs, solbær, stikkelsbær, brombær, tyttebær, blåbær samt blendede appelsinfileter samt citron-, grape- og pampelmoussefileter. Blendet frugtkød fra pærer, æbler og bananer mm. (bør blendes med lidt citronsaft af hensyn til mørkfarvning) er også velegnede, men bør tilføjes lidt spiritus eller likør.





karakterer:
Opskriften er vist 20433 gange,
og udskrevet 296 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu