Stikkelsbærtrifli

Stikkelsbærtrifli, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Trifli

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
 Mos:
350 g.grønne stikkelsbær
0.5 dl.vand
150 g.sukker
2 tsk.Ideal jævning B
 
 Fyld:
8-10 marengs
 
 Råcreme:
1 æggeblomme
2 spsk.sukker
0.5 tsk.vaniljesukker
2.5 dl.piskefløde pisket til skum
1 stiftpisket æggehvide
 
Opskrift:
De nippede, skyllede bær og vandet koges til mos under låg. Mosen sødes og jævnes med 2 tsk. Ideal jævning, udrørt i 3 spsk. koldt vand. Mosen afkøles og hældes over knuste marengs. Æggeblomme og sukker røres, til sukkeret ikke knaser mere. vaniljesukker, flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i. Cremen hældes over desserten.


karakterer:
Opskriften er vist 16940 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

anni bertelsen  -  2020-06-18 16:51:57
super lækker... uhm

Birthe d  -  2014-07-17 16:59:30
Menes der ikke makroner i stedet for marens?