Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Andebryst med balsamicosauce

Andebryst med balsamicosauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stkandebryst (evt. dybfrosne, optøet)
2-3 spsk.olie til stegning
 
 Marinade:
3 dl.sake
8 spsk.japansk soya
8 spsk.halvtør sherry
5 spsk.sukker
 
 Sauce:
100 g.finthakket skalotteløg
1 dl.rødvin
1 spsk.olie til stegning
5 dl.mørk kalvebouillon
5 cl.balsamico
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 


Tilbehør:
Glaserede vandkastanier
Opskrift:

Steg andebrysterne gyldenbrune med skindet nedad. Vend dem. Husk at brune kødsiden også. Dyb hurtigt kødstykkerne i kogende vand og tør dem godt. Denne process vil fjerne overflødigt fedt. Hertil kommer at retten kan laves i god tid inden serveringen.

Bland alle ingredienser til marinaden og giv den et kort opkog. Læg andebrysterne i med skindsiden nedad. Kog for svag varme nogle få minutter. Overhæld hele tiden kødet med marinaden. Tag andebrysterne op og læg dem i let pres ca. 1 kvarter. Gem marinaden til vandkastanierne.

Lav saucen imens.
Begynd med at sautere løgene i lidt olie. Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond. Kog væsken ind til det halve og smag saucen til. Læg andebrysterne i den varme sauce og varm den op, mens saucen øses over.

Lav en god kartoffelmos. Skær vandkastanierne i skiver og varm dem i marinaden.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (10 stemmer)

Opskriften er vist 51504 gange,
og udskrevet 916 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu