| |
|
Indiske kødboller I
Indiske kødboller I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
450 | g. | fårefars450 g. fårefars | 1 | | løg1 løg | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | 1.5 | tsk. | karry1.5 tsk. karry | 1 | spsk. | kartoffelmel1 spsk. kartoffelmel | | | | | | Sauce: Sauce: | 1 | spsk. | solsikkeolie1 spsk. solsikkeolie | 1 | fed | hvidløg, finthakket1 fed hvidløg, finthakket | 1 | | løg, finthakket1 løg, finthakket | 2 | tsk. | karry2 tsk. karry | 400 | g. | konserverede, knuste tomater400 g. konserverede, knuste tomater | 4 | spsk. | vand4 spsk. vand | | | | | | Garnering: Garnering: | | | korianderblade eller bredbladet persille korianderblade eller bredbladet persille | | | |
| |
Pil løget og hak det fint. Pil og pres hvidløgsfeddet.
Bland kødet med løg, karry, hvidløg og kartoffelmel til en smidig fars.
Del farsen i 16 lige store dele og form dem til kødboller. Det er lettere at trille kødbollerne, hvis man først fugter hænderne med lidt koldt vand.
Bring en gryde halvt fyldt med letsaltet vand i kog. Læg kødbollerne i vandet ved hjælp af en hulske.
Lad dem simre ved svag varme i 10 min.
Lav saucen imens:
Opvarm olien i en stor gryde. Steg hvidløg, løg og karry i ca. 1 min. Tilsæt knuste tomater og 4 spsk. vand.
Tag forsigtigt kødbollerne op og bland dem forsigtigt i saucen.
Garner med skyllet, grofthakket koriander eller bladpersille.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 20206 gange, og udskrevet 278 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2018-05-29 01:23:52 Smager rigtig godt
|
|