Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indiske kødboller I

Indiske kødboller I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :



Ingredienser:
450 g.fårefars
1 løg
1 fedhvidløg
1.5 tsk.karry
1 spsk.kartoffelmel
 
 Sauce:
1 spsk.solsikkeolie
1 fedhvidløg, finthakket
1 løg, finthakket
2 tsk.karry
400 g.konserverede, knuste tomater
4 spsk.vand
 
 Garnering:
 korianderblade eller bredbladet persille
 
Opskrift:
Pil løget og hak det fint. Pil og pres hvidløgsfeddet. Bland kødet med løg, karry, hvidløg og kartoffelmel til en smidig fars.

Del farsen i 16 lige store dele og form dem til kødboller. Det er lettere at trille kødbollerne, hvis man først fugter hænderne med lidt koldt vand.

Bring en gryde halvt fyldt med letsaltet vand i kog. Læg kødbollerne i vandet ved hjælp af en hulske. Lad dem simre ved svag varme i 10 min.

Lav saucen imens:
Opvarm olien i en stor gryde. Steg hvidløg, løg og karry i ca. 1 min. Tilsæt knuste tomater og 4 spsk. vand.

Tag forsigtigt kødbollerne op og bland dem forsigtigt i saucen.

Garner med skyllet, grofthakket koriander eller bladpersille.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 20029 gange,
og udskrevet 273 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2018-05-29 01:23:52
Smager rigtig godt