Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Valnødde snaps

Valnødde snaps, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kolde drikkeRet : Kolde drikke - Kryddersnaps (Hjemmelavet)

Hovedingrediens : Nødder - Grønne valnødder

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
1 flaskeBrøndum snaps
5–6 store valnødder (grønne valnødder)
 


Opskrift:

Valnødderne skæres ud i kvarte både og tilsættes 1 flaske snaps. Snapsen skal nu trække 4 – 6 måneder, hvorefter valnødderne filtreres fra.

Ventetiden kan bruges til at nyde det farveskift der sker med valnøddesnapsen. Efter et par dage, er snapsen svagt lysegrøn, det grønne forstærkes i en kort periode, hvorefter snapsen bliver grumset gråsort, for til sidst at ende med den smukkeste mørke maghoni farve.

Tips:

Grønne valnødder, er bedst midt i august måned.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (20 stemmer)

Opskriften er vist 35150 gange,
og udskrevet 685 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anna  -  2016-08-04 09:04:05
Skal den helst stå mørkt og kølig, eller er det ok i stuetemperatur


Flemming r jensen  -  2016-01-25 15:38:05
Inden lagring tilsætter jeg lidt honning. Bliver bedre ved lang lagring. Efter et par år på flaske bliver den næsten likør agtig PS. Køber Wodka hos Aldi i Tyskland til ca. 40 kr.


inge  -  2011-12-07 11:05:26
min valnøddesnaps er helt fantastisk - synes mange (for mange måske). Jeg har desværre ikke "fundet" valnødder i år. Mon der er en eller anden, der kan være mig behjælpelig til næste år. Jeg har ikke fortyndet den, så den er helt fantastisk til desserter ...


Line  -  2011-08-04 22:56:26
Har plukket valnødder i dag den 4. august. De er meget hårde, kan ikke skæres over med en brødkniv. Hvad gør jeg så?


brh  -  2011-06-21 10:37:27
Jeg har høstet nogle grønne valnødder.Ja,snapsen bliver helt grøn--jeg spørger!!!!!den grønne farve er vel ikke giftig?


Jens Ø.  -  2009-11-30 22:11:49
Hvor meget betyder det med "høsten" af valnødderne...?..dem jeg har brugt er fra først i sep...lidt hårde..


morten  -  2009-07-26 15:00:51
Hvis du ikke sætter proppen på flasken er der nok ikke meget snaps tilbage efter nogen måneder. Så jeg vil foreslå du sætter proppen godt fast


Ib Nielsen  -  2009-06-21 14:21:24
Hej Det er første gang jeg skal prøve det her, så vil jeg spørge om der er nogen der ved det. Jeg har en 1 liters patent flaske om proppen skal være på eller ikke. Mvh Ib.


Rita  -  2008-05-09 19:09:25
Hvor meget skal den fortyndes?


esj1  -  2007-08-15 20:16:08
husk at bruge en plastik handske da man ellers får "brune" hænder.. snapsen kan også laves med hele nødden og så lade den trække 6-8 mdr inden den fortyndes :-))