Penne sulla pecora

Penne sulla pecora, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400-500 g.pennepasta
250 g.fåre- eller lammekød
1 stilkbladselleri
1 gulerod
1 løg
4 flåede tomater
2 fedhvidløg
4 dl.rødvin
1 dl.olivenolie
6-8 bladeSalvie, frisk eller 1 tsk. Tørret salvie
1 tsk.Rosmarin
0.5 citron skallen heraf
 salt
 peber
 evt. 1 dl revet parmesanost
 
Opskrift:
Fåre- eller lammekødet udskæres eller hakkes og marineres i rødvin tilsat salt og peber i 24 timer i køleskabet.

Hak eller bland grøntsagerne og krydderurterne. Tilsæt olie og svits det hele i ca. 15. minutter. Tilsæt det hakkede kød og de flåede tomater og lad det småsimre ca. 2 timer.

Kog pastaen næsten al dente og bland det med saucen og lad de småsimre i yderligere 2 minutter.

Serveres straks evt. med revet parmesanost.





karakterer:
Opskriften er vist 8844 gange,
og udskrevet 145 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu