Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Havregrynsbrød

Havregrynsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn

Ukendt oprindelseslandKilde : Matopskrifter.no

Indsendt :





Ingredienser:
4 dl.skummetmælk
3 dl.varmt vand
2 spsk.sojaolie
50 g.gær
1 dl.lettkogte havregryn
1 dl.fuldkorns rugmel
6 dl.grov fuldkorns hvedemel
10—12 dl.hvedemel
2 tsk.salt
 


Opskrift:

Bland mælk og vand så at det er fingervarmt. Smuldre gæren i. Tilsæt olie og salt. Derefter de grove meltyper. Til slut hvedemelet lidt efter lidt, så meget at dejen bliver smidig og blød og akkurat slipper fadet. Ælt godt. Dæk med plast og sæt til hævning godt og vel 1 time på lunt sted.

Ælt dejen godt. Del den i tre og tril jævne emner som lægges i smurte former. Efterhæv brødene til næsten det dobbelte, pensle med vand og prik dem. Bag på nederste ribbe ved 225 grader i ca. 40 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15446 gange,
og udskrevet 198 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu