Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pariserboller

Pariserboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 stk.

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Boller uden gær

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
300 g.hvedemel (5 dl.)
1 spsk.bagepulver
1 citron reven skal herfra
1 tsk.kardemomme
5 spsk.sukker
100 g.smør
1 æg
1 dl.mælk
 
 Pensling:
1 æg
2 spsk.tesukker
 


Opskrift:

Bland mel, bagepulver, reven citronskal, kardemomme og sukker. Findel smørret med fingrene heri. Pisk æg og mælk sammen. Lav en fordybning i midten af melblandingen og hæld æggeblandingen heri. Saml dejen. Lav 8 boller af dejen og sæt dem på bagepapir lagt på bagepladen. Pensl med sammenpisket æg og drys med tesukker. Bag bollerne ved 200 grader i 15 – 20 min. eller til de er lysebrune.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (18 stemmer)

Opskriften er vist 36907 gange,
og udskrevet 254 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bethina  -  2014-03-23 09:09:26
Kom godt nok ikke citronskal i , men der er ALT for meget sukker i. Halvér gerne. Og ja de smuldrer, men er det ikke generalt for boller med bagepulver? Vil kun anbefale dem i en nødsituation, hvor man har lovet sin 4 årige datter at bage boller , og man så er løbet tør for gær... Smil.


  -  2013-08-04 09:09:03
God smag, men alt for smuldrende!