krebs alt efter størrelse8-16 krebs alt efter størrelse
2
citroner saften heraf2 citroner saften heraf
salt salt
peber peber
evt.
1 tsk. stødt ingefær evt. 1 tsk. stødt ingefær
friske salvieblade friske salvieblade
olie olie
Opskrift:
Krebsene flækkes på langs og marineres i citronsaft ½-1 time.
De drysses med salt, peber og evt. en anelse stødt ingefær.
De halve krebs sættes på spid skiftevis med friske salvieblade, pensles med olie og grilles ca. 3-4 minutter på hver side.
Krebs er svagt rosa, når de købes og farven forstærkes ved tilberedningen.
Der kan også bruges frosne krebs som tøs op før de flækkes.
De frosne krebs er enten blancherede eller kogte og er helt røde.
Frosne, forkogte krebs skal kun grilles et par minutter på hver side, friske krebs lidt længere alt efter størrelse.
Større krebs kan flækkes og pensles med olie og lægges direkte på grillen med kødsiden nedad.
Derefter vendes de med en tang og grilles på den anden side.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 22126 gange, og udskrevet 350 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 Hvordan kan mand få skal af på en krebs
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider