Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grillede krebs

Grillede krebs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Krebs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8-16 krebs alt efter størrelse
2 citroner saften heraf
 salt
 peber
 evt.1 tsk. stødt ingefær
 friske salvieblade
 olie
 
Opskrift:
Krebsene flækkes på langs og marineres i citronsaft ½-1 time. De drysses med salt, peber og evt. en anelse stødt ingefær.

De halve krebs sættes på spid skiftevis med friske salvieblade, pensles med olie og grilles ca. 3-4 minutter på hver side.

Krebs er svagt rosa, når de købes og farven forstærkes ved tilberedningen.

Der kan også bruges frosne krebs som tøs op før de flækkes. De frosne krebs er enten blancherede eller kogte og er helt røde. Frosne, forkogte krebs skal kun grilles et par minutter på hver side, friske krebs lidt længere alt efter størrelse.

Større krebs kan flækkes og pensles med olie og lægges direkte på grillen med kødsiden nedad. Derefter vendes de med en tang og grilles på den anden side.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21698 gange,
og udskrevet 345 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvordan kan mand få skal af på en krebs