Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tiramisu roulade

Tiramisu roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :


Tiramisu roulade, billede 4 Tiramisu roulade, billede 1 Tiramisu roulade, billede 2 Tiramisu roulade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Roulade:
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
130 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Kaffeblanding:
1 dl. Kaffe stærk færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 Marsala Marsala er en italiensk sød vin

1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
250 gram Mascarpone Mascarpone er en mild, cremet friskost lavet af creme fraiche og fløde, har konsistens som creme fraiche 38%
2 dl. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
  Pynt:
Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
   


Opskrift:

Roulade:
Pisk æg og sukker hvidt, tilsæt mel blandet med bagepulver og vanilie og smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bunden i ca. 8 min ved 200°. Afkøl.


Bland kaffe og Marsala og dup det ganske let på rouladebunden med en pensel.

Fyld:
Pisk mascarpone og flormelis stift og bland resten af kaffeblandingen i.


Fordel fyldet på rouladebunden. Træk evt. papiret med rouladebunden over på en bakke og sæt den i køleskabet, til cremen er stivnet.

Rul rouladen stramt sammen ved hjælp af papiret. Tril den fast i et stanniol og køl den, til den er fast. Fjern stanniolen og papir og sæt rouladen med sammenføjningen nedad på et aflangt kagefad.

Sigt kakao over rouladen.

Tips:

Kagen kan også laves som lagkage.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21350 gange,
og udskrevet 447 gange.


Energi:
KJ total 11612 (2764 kcal)
KJ pr. Pers. 1935 (460 kcal)
Vægt ialt 924 gram
Vægt pr. Pers. 154 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1256 KJ (299 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 14.7 gram
Kulhydrat 36.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

henriette  -  0000-00-00 00:00:00
En dejlig let og luftig roulade. En dejlig alternativ til en roulade