Ernas Valnødderoulade

Ernas Valnødderoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.sukker
3 æg
125 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1-2 tsk.vanillesukker
50-70 g.hakkede valnødder
 Rå hindbær jordbær eller brombær
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker let og luftigt. Sigt mel, bagepulver og vanille. Vend forsigtigt melet i med en ske. Læg bagepapir i en bradepande ca. 20x25cm. Bred dejen ud og drys overfladen med hakkede nødder. Bag i 7-8 min. Ved 225-250 grader. Det er meget vigtigt at den ikke får for meget, den må næsten ikke blive brun. Vend bunden ud på et nyt stykke bagepapir. Pensl bagsiden med vand så det er let at trække papiret af. Læg papiret løst over igen, til dejen er helt kold. Bland frugt med pisket flødeskum og fordel fyldet over kagen og rul den sammen.

Servering:
Den behøver ikke ekstra fløde, men det er en smagssag.





karakterer:
Opskriften er vist 23646 gange,
og udskrevet 462 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-21 12:41:02
200 g sukker er nok - i stedet kan man mose bærrene med lidt sukker inden de smøres på