Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ernas Valnødderoulade

Ernas Valnødderoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.sukker
3 æg
125 g.hvedemel
1 tsk.bagepulver
1-2 tsk.vanillesukker
50-70 g.hakkede valnødder
 Rå hindbær jordbær eller brombær
2.5 dl.piskefløde
 


Opskrift:

Pisk æg og sukker let og luftigt. Sigt mel, bagepulver og vanille. Vend forsigtigt melet i med en ske. Læg bagepapir i en bradepande ca. 20x25cm. Bred dejen ud og drys overfladen med hakkede nødder. Bag i 7-8 min. Ved 225-250 grader. Det er meget vigtigt at den ikke får for meget, den må næsten ikke blive brun. Vend bunden ud på et nyt stykke bagepapir. Pensl bagsiden med vand så det er let at trække papiret af. Læg papiret løst over igen, til dejen er helt kold. Bland frugt med pisket flødeskum og fordel fyldet over kagen og rul den sammen.

Servering:
Den behøver ikke ekstra fløde, men det er en smagssag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (22 stemmer)

Opskriften er vist 18170 gange,
og udskrevet 383 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karen Lisbeth  -  2008-03-21 12:41:02
200 g sukker er nok - i stedet kan man mose bærrene med lidt sukker inden de smøres på