Ernas Valnødderoulade
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : |
|
|
Pisk æg og sukker let og luftigt. Sigt mel, bagepulver og vanille. Vend forsigtigt melet i med en ske. Læg bagepapir i en bradepande ca. 20x25cm. Bred dejen ud og drys overfladen med hakkede nødder.
Bag i 7-8 min. Ved 225-250 grader. Det er meget vigtigt at den ikke får for meget, den må næsten ikke blive brun.
Vend bunden ud på et nyt stykke bagepapir. Pensl bagsiden med vand så det er let at trække papiret af. Læg papiret løst over igen, til dejen er helt kold.
Bland frugt med pisket flødeskum og fordel fyldet over kagen og rul den sammen.
Servering: Den behøver ikke ekstra fløde, men det er en smagssag. |
|
Opskriften er vist 24363 gange,
og udskrevet 480 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Karen Lisbeth - 2008-03-21 12:41:02 200 g sukker er nok - i stedet kan man mose bærrene med lidt sukker inden de smøres på |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne