Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frossen valnødderoulade

Frossen valnødderoulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.valnøddekerner
3 æggeblommer
150 g.sukker (knap 2 dl)
2 spsk.kartoffelmel
1.5 tsk.bagepulver
 
 Fyld:
2.5 dl.piskefløde
100 g.blød nougat
50 g.mørk chokolade
 
 Pynt:
 flormelis
 


Opskrift:

Lav en papirform ca. 25x40 cm og pensl med smeltet smør. Mal valnødderne gennem mandelkværn eller kom dem i blender eller foodprocessor. Pisk æggeblommer og sukker tykt og skummende. Vend forsigtigt de malede valnødder, kartoffelmel og bagepulver i. Fordel dejen i papirformen. Bag rouladebunden ca. 12 min. ved 200 grader. Vend rouladebunden ud på et stykke bagepapir drysset med sukker. Læg straks et fugtigt viskestykke over bunden, så den forbliver blød og kan rulles. Pisk fløden til skum. Smelt nougat og chokolade. Lad det svale. Bland nougat og chokolade i flødeskummet. Fordel fyldet på den kolde rouladebund og rul den sammen på den lange led. Læg rouladen i fryseren. Sigt et tyndt lag flormelis over ved serveringen.

Tips:

Rouladen kan også rulles om flødeskum blandet med 150-200 g mosede jordbær eller hindbær, der er smagt til med sukker.

Dejen kan også efter udrulning lægges i en rund tærteform (ca. 22 cm i diameter). Frugten kan varieres efter sæson. I sommertiden kan frugten være jordbær, hindbær, ribs, solbær, blåbær eller brombær. Tærten kan serveres med flødeskum eller cremefraiche.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14887 gange,
og udskrevet 326 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

trine  -  2009-11-03 15:31:29
Elendig opskrift. Dejen bliver ikke flydende og kan ikke bruges i en springform uden at blive sort inden den er gennembagt. Dette er kun anden gang i 34 år jeg har måttet smide noget ud fordi det ikke kunne bruges til en skid.


joan kjær  -  0000-00-00 00:00:00
Der er noget galt med denne opskrift. Jeg kom også stiftpiskede hvider i og så lignede det mere en rouladedej.