Lammefrikadeller og tzatziki

Lammefrikadeller og tzatziki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
1 løg (revet på rivejern)
2 fedhvidløg (pressede)
2 æg
1 dl. + et par spsk. rasp
 knap 1 dl mælk
1 spsk.rosmarin
 
 Tzatziki
1 agurk
1 bægergræsk yoghurt
2 fedhvidløg
 lidt olivenolie
 lidt citronsaft
1 duskmynte
 salt (evt. urtesalt)
 peber
 
Opskrift:
Ælt det hele sammen med fingrene eller med en ske. Lad farsen hvile en times tid eller to, indtil den er blevet mere fast. Med fingrene trilles små kødboller lidt større end bordtennisbolde. De lægges på en letsmurt bageplade. Bag lammefrikadellerne i oven på 200 grader i 20 – 25 minutter. Vend dem undervejs.

Tzatziki





karakterer:
Opskriften er vist 16435 gange,
og udskrevet 468 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu