Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammefrikadeller og tzatziki

Lammefrikadeller og tzatziki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.hakket lammekød
1 løg (revet på rivejern)
2 fedhvidløg (pressede)
2 æg
1 dl. + et par spsk. rasp
 knap 1 dl mælk
1 spsk.rosmarin
 
 Tzatziki
1 agurk
1 bægergræsk yoghurt
2 fedhvidløg
 lidt olivenolie
 lidt citronsaft
1 duskmynte
 salt (evt. urtesalt)
 peber
 


Opskrift:

Ælt det hele sammen med fingrene eller med en ske. Lad farsen hvile en times tid eller to, indtil den er blevet mere fast. Med fingrene trilles små kødboller lidt større end bordtennisbolde. De lægges på en letsmurt bageplade. Bag lammefrikadellerne i oven på 200 grader i 20 – 25 minutter. Vend dem undervejs.

Tzatziki




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14148 gange,
og udskrevet 427 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu