Valnødderolade med flødeskum

Valnødderolade med flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Roulader

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.sukker
3 æg
125 g.hvedemel
1 tsk.Bagepulver
1-2 tsk.Vaniljesukker
50-100 g.hakkede valnødder
 
 Fyld:
0.5 pakkedybfrosne hindbær eller jordbær
 sukker
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Pisk æg og sukker til meget tykt og let skum. Sigt mel, bagepulver og vaniliesukker i og vend det forsigtigt i æggemassen med en ske. Bred dejgen ud på en stor papirform i hele bagepladens størrelse. Bøj kanterne godt om og drys valmøddekernerne på dejen. Bag rouladen ved stærk varme (225-250) i 7-8 min. Vend straks kagen om på sukkerdrysset papir og stryg det varme bagepapir med koldt vand, så er det let at trække af. Læg papiret over kagen igen, til den er afkølet noget. Stryg den så med frugtmosen og fordel flødeskummet på, når kagen er helt kold. Rul så roladen, den er stor og flot. Egner sig udmærket til at fryse. Et særligt raffinement er da at skære den i skiver, der er helt iskolde.





karakterer:
Opskriften er vist 13371 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-18 20:03:33
Den blev bare dårlig, lille tyn og klistert,og ville ikke slippe bageparpiret, lige til at smide ud,...

  -   2008-02-03 14:00:02
den er lidt stiv hva!!! den kan ikke rulles.. men man kan lave en lagkage!