Form frikadeller af farsen. Fetadellerne steges gyldne på pande i rigeligt fedtstof"> Fetadeller af lammekød - En opskrift fra Alletiders Kogebog

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Fetadeller af lammekød

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød

Lammefars - Hakket lammekødIndsendt :


Fetadeller af lammekød, billede 4 Fetadeller af lammekød, billede 1 Fetadeller af lammekød, billede 2 Fetadeller af lammekød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.hakket lammekød (gerne fed)
100 g.feta i tern
2 fedpresset hvidløg
25 g.hakkede sorte oliven
 timian, frisk
25 g.hakkede soltørrede tomater
 hakket persille
 salt
 peber
 
 .olivenolie
 smør


Opskrift:

Lammekødet og de resterende ingredienser blandes grundigt "med let hånd". Tilsæt lidt salt og peber.

Form frikadeller af farsen. Fetadellerne steges gyldne på pande i rigeligt fedtstof (halvt olie og halvt smør).



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 14423 gange,
og udskrevet 655 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Fetadeller af lammekød

taxmann  -  2008-11-21 19:08:15
Stærkt vanedannende, 350 g lam er altså for lidt

Alberte  -  2008-02-17 15:04:34
- Jeg syntes at det smagte fantastisk!:)

Kirsten Knudsen, Thisted.  -  0000-00-00 00:00:00
Smager dejligt af Middelhavslandene. Skriv salt og peber under ingredienser. Jeg var lige ved at glemme det.