Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rå fisk i skiver

Rå fisk i skiver, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SushiRet : Sushi - Sushi

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.meget frisk fisk (tun laks havørred eller havaborre)
 japansk soyasauce
 wasabi (stærk pasta)
1 gulerod
1 daikon skrællet (hvid radise)
 


Opskrift:

Med en meget skrap, flad kniv skæres skindet af fisken. Læd fisken i fryser, til den er så frossen, at den kan skæres i meget tynde skiver, ca 5 mm. Skær med en jævn bevægelse og undlad at save. Fiskeskiverne arrangeres dekorativt på et fad. Serveres med japansk soyasauce og wasabi. Med et citronjern skrabes gullerod og daikon i lange tynde strimler. Garner fisken med gulerod og daikon.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (14 stemmer)

Opskriften er vist 19399 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Emma  -  2013-02-05 13:19:32
Til Rebecca. Her må man altså selv læse på lektien. Det er også farligt med en kniv, der kan man altså både stikke øjne ud og dø og jeg ved ikke hvad, og det står der heller ikke noget om. ... Selvom det ikke er 'rigtig' sushi, så smager det også godt med røget og gravad laks, og der er mindre arbejde i det ;D


pia oesten  -  2012-01-20 12:15:01
Det var bare saa laekkert,havde tun og laks,luxus mums :)


Rebecca  -  2012-01-05 12:02:31
Fisken skal fryses til -20 grader i mindst 24 timer ellers dræber man IKKE parasitterne! Synes det er dybt tragisk at du IKKE har givet denne her oplysning da det kan være rigtig farligt!


.  -  2011-09-14 10:01:25
Heller ikke sushi!. Sushi betyder igen MARINERET RIS. Det der er forsøgt at lave her er sashimi men for at lave det rigtigt, og før det er sushi skal der laves en skål ris til:-)