Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indiske lammespid

Indiske lammespid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrillSpid - Spid

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :





Ingredienser:
8 lammemørbrad
 olie til pensling
 salt
 peber
 
4 tyndetræspyd
 
 Marinade:
2 dl.yoghurt
1 spsk.friskreven ingefær eller 1 tsk. ingefærpulver
2 tsk.garam masala
0.5 tsk.gurkemeje
0.5 tsk.mild chili
 


Tilbehør:
Chutney og basmatiris
Opskrift:

Lad yoghurten dryppe af 1 time i et kaffefilter. Bland yoghurten med de øvrige ting til marinaden. Skær et par små snit i hver mørbrad, så marinaden kan trænge ind. Læg mørbradene i et halvdybt fad og hæld marinaden over. Vend og drej kødet lidt, så det er dækket af marinade. Læg folie over og sæt fadet i køleskabet 1 døgn. Vend mørbradene et par gange under marineringen.

Stik mørbradene på spiddene på langs og 2 på hvert spyd.
Pensl kødet med lidt olie og grill dem 3-4 min. på hver side ved kraftig varme og ret tæt ved grillelementet.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 11277 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu