Indiske lammespid

Indiske lammespid, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Grillspyd - Grillspid

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 lammemørbrad
 olie til pensling
 salt
 peber
 
4 tyndetræspyd
 
 Marinade:
2 dl.yoghurt
1 spsk.friskreven ingefær eller 1 tsk. ingefærpulver
2 tsk.garam masala
0.5 tsk.gurkemeje
0.5 tsk.mild chili
 
Opskrift:
Lad yoghurten dryppe af 1 time i et kaffefilter.
Bland yoghurten med de øvrige ting til marinaden.

Skær et par små snit i hver mørbrad, så marinaden kan trænge ind. Læg mørbradene i et halvdybt fad og hæld marinaden over. Vend og drej kødet lidt, så det er dækket af marinade. Læg folie over og sæt fadet i køleskabet 1 døgn. Vend mørbradene et par gange under marineringen.

Stik mørbradene på spiddene på langs og 2 på hvert spyd.
Pensl kødet med lidt olie og grill dem 3-4 min. på hver side ved kraftig varme og ret tæt ved grillelementet.

Server Chutney og basmatiris til.





karakterer:
Opskriften er vist 13286 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu