Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Makrel- eller hornfisksalat

Makrel- eller hornfisksalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Fiskesalater

Hovedingrediens : MakrelFisk - Diverse makrelfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 makrel eller hornfisk (600 g færdig mængde kogt bagt eller dampet)
150 g.majonaise
50 g.yoghurt
1.5 spsk.tomatpuré
0.5 tsk.paprika
4 dråbertabasco
 citron
75 g.syltede agurker
3 tomater
1 bdt.bredbladet persille
 salt
 peber
 


Opskrift:

Pluk makrellen/hornfisken i mindre stykker. Del tomaterne i kvarte, skrab kerner og saft væk og skær kødet i mindre stykker. Hak de syltede agurker. Hak persillen fint. Smag mayonnaisen og yoghurten til med tomatpuré, paprika, tabasco, citron, hakket syltet agurk, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7575 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2008-06-10 21:29:38
flere syltede agurker og 2 håndkogte æg i tern. men ellers VERDENSKLASSSE