Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Borsjtsj

Borsjtsj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt af : Opera

Indsendt :




Ingredienser:
750 g.Grise/okse-ben
1/3 hvidkål
2 gulerødder
3 rødbeder
2 små stk. rød/grøn peber
1 stort løg
4 mellemstore kartofler
0.5 ds.Koncentreret tomatpure
1 bdt.dild
1 bdt.bredbladet persille
 lidtolie
 


Opskrift:

1. dag
Kog ben m. salt og rigeligt vand Køl suppen m. benene af og lad stå køligt til næste dag.

2. dag
Varm suppen m. ben op til kogepunktet og i mens gør følgene:

Skær hvikålen i meget tynde strimler skræl gulerødder og rødbeder Skær 1 gulerod og 1 rødbede i små stykker og læg dem på hver sin tallerken Riv resten af gulerødder og rødbeder og læg dem på hver sin tallerken skær peberfrugtstykkerne og løg i små stykker og læg dem på hver sin tallerken skær krydderurterne i små stykker Skræl kartoflerne og halver 1 og tilsæt den til den varme suppe, resten skæres i små stykker. Når den halverede kartoffel er kogt tages den op og moses let med en gaffel i en suppeske tilsæt den mosede kartoffel igen til suppen sammen med det ituskårne resterende kartofler Dette koges i ca.15 min.

I mens på en pande ved siden af varmes noget olie forsigtig op og løgene tilsættes og simre møre. Tilsæt derefter de revne rødbeder og de simres møre sammen med noget af suppen Tilsæt de hakkede krydderurter og giv dem ca. 5 min

Når kartoflerne er kogt tilsættes revne gulerødder, peberfrugter i tern,og hvidkålen dette koges uden låg til det på panden er færdig. Tilsæt de hakkede rødbeder til suppen og kog i ca.5 min.

Tilsæt den halve ds. Koncentreret tomatpure. tilsæt blandingen på pande til suppen og bland forsigtig sammen Kog forsigtig videre til det hele er godt blandet sammen. Ca. 5 min.

Køles af uden låg og sættes på køl med låg til dagen efter.

3.dag Spises varmt med mayonnaise eller creme fraiche ovenpå og en god flutes til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 22935 gange,
og udskrevet 372 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu