Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammepaté med Fetinasalat

Lammepaté med Fetinasalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 LAMMEPAT:
50 g.afskorpet franskbrød (2 skiver)
3 dl.mælk
500 g.magert, hakket lammekød
50 g.finthakket zittauerløg
2 tsk.frisk, hakket basilikum
1 fedknust hvidløg
1 1/2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 FETINASALAT:
200 g.fetina
600 g.tomater i tynde skiver
75 g.sorte oliven
 friskkværnet peber
1 1/2 spsk.olie
1 1/2 tsk.hvidvinseddike
 
 


Tilbehør:
Groft brød, fintstrimlet icebergsalat og lolo rossa salat
Opskrift:

Bagetid:
Ca. 40 min. ved 200°.

Mikrobølgeovn:
Form farsen til et aflangt brød i et smurt fad (ca. 10 x 25 cm). Dæk det med plastfilm: Ca. 15 min. ved halv effekt.

Lammepaté:
Kom franskbrød og mælk i en skål og lad det stå i ca. 5 min. Tilsæt lammekød og de øvrige ingredienser. Rør farsen godt sammen. Fordel den i en smurt franskbrødsform (ca. 1 1/2 liter). Bag patéen midt i ovnen. Stil den tildækket i køleskabet til næste dag.

Fetinasalat:
Skær Fetina i tynde skiver og bræk hver skive i brud. Anret tomatskiver, Fetina og oliven på et fad.
Drys med peber. Pisk olie og hvidvinseddike sammen og fordel det over Fetinasalaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8875 gange,
og udskrevet 172 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu