Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Appelsin-fromage med chokolade

Appelsin-fromage med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita

Indsendt :





Ingredienser:
4 blade husblas
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g.sukker
2 tsk.reven usprøjtet appelsinskal
2 dl.friskpresset appelsinsaft
3 spsk.friskpresset citron saft
3 dl.piskefløde
75 g.orangechokolade hakket
 


Opskrift:

udblød husblasswn i koldt vand i 10 min. smelt husblasen i det vand der følger med i mikroovn eller vand bad rør herefter citron og appelsinsaft i husblasen pisk æggeblommerne med sukkeret til det er cremet. rør appelsinskal og chokolade i rør husblas blandingen i lad det stå i ca. 20 min på køkkenbordet til det begynder at samle sig pisk fløden til skum og vend det i fordel fromagen i portions glas eller i en skål

Tips:

lav evt. hjerter af chokolade til at pynte med smelt 75gr. chokolade med 1 spsk.fløde 9% i mokroovn eller over vandbad fordel det på bagepapir i et 1/4 cm. tykt lag. når det er stivnet trykker man 6 hjerter ud med en hjerte form




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18722 gange,
og udskrevet 596 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Povl  -  0000-00-00 00:00:00
de fleste af de voksne og de 2 børn der var med syntes desserten var for fed, altså en fiasko