Appelsin-fromage med chokolade

Appelsin-fromage med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 Husblas, blade
4 Æggeblommer, pasteuriseret
75 g.sukker
2 tsk.reven usprøjtet appelsinskal
2 dl.friskpresset appelsinsaft
3 spsk.friskpresset citron saft
3 dl.piskefløde
75 g.orangechokolade hakket
 
Opskrift:
udblød husblassen i koldt vand i 10 min. smelt husblasen i det vand der følger med i mikroovn eller vand bad rør herefter citron og appelsinsaft i husblasen pisk æggeblommerne med sukkeret til det er cremet. rør appelsinskal og chokolade i rør husblas blandingen i lad det stå i ca. 20 min på køkkenbordet til det begynder at samle sig pisk fløden til skum og vend det i fordel fromagen i portions glas eller i en skål

Tips:

lav evt. hjerter af chokolade til at pynte med smelt 75 gr. chokolade med 1 spsk. fløde 9% i mikroovn eller over vandbad fordel det på bagepapir i et 1/4 cm. tykt lag. når det er stivnet trykker man 6 hjerter ud med en hjerte form





karakterer:
Opskriften er vist 22372 gange,
og udskrevet 657 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
de fleste af de voksne og de 2 børn der var med syntes desserten var for fed, altså en fiasko