Lam i hvidkål

Lam i hvidkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 g.smør
0.5 tsk.karry
400 g.lammesmåkød i tern (ca.2cm)
2.5 dl.grønsagsbouillon
0.5 tsk.stødt ingefær
800 g.hvidkål i mindre stykker
1.5 dl.Kaffefløde 9%
1.5 tsk.maizena
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Smelt smørret i en tykbundet stegegryde. Tilsæt karry og lad det bruse af. Del alt lammekødet i 2 portioner, og brun hver portion for sig. Kom alt lammekødet tilbage i stegegryden og tilsæt grønsagsbouillon og ingefær. Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 15 min.

Tilsæt hvidkålen og kog den med i ca. 5 min. Kålen skal være mør, men stadig sprød. Rør fløde og maizena sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Lad retten koge i ca. 1 min. Smag til med salt og peber.

Giv Groft brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 12702 gange,
og udskrevet 264 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu