Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Polpette alla Casalinga (kødboller)

Polpette alla Casalinga (kødboller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
2 skiverfranskbrød skåret i små terninger
1 dl.Mælk
500 g.Oksehakkekød
125 g.Flæskehakkekød
6 spsk.Friskreven parmesanost
2 spsk.Olivenolie
2 tsk.Finthakket hvidløg
1 tsk.Reven citronskal
0.25 tsk.Allehånde
 salt
 friskkværnet sort peber
1 æg let pisket
 oliven- eller anden olie
 tomatsauce
 


Opskrift:

Opblød franskbrødsterningerne i mælken og vrid dem derefter tørre for mælk. Herefter blander den i en stor skål det opblødte brød, det udpiskede æg, okse- og flæskekødet, parmesanosten og den finthakkede persille sammen med 1 spsk olivenolie, hvidløg, citronskal, allehånde, salt og peber. Ælt denne blanding med begge hænder eller ved hjælp af en ske, indtil alle ingredienser er godt blandede. Form denne blanding til små frikadeller, ville vi kalde det på dansk og steg dem derpå i olien ved jævn varme i ca. 8-10 minutter. De kan også ved hjælp af lidt mere olie på panden ligesom rulle disse små boller, så de får karakter af det, man på svensk kalder for kødboller. Bollerne skal steges, til de bliver jævnt brune på overfladen og helt gennemstegte.

Kødbollerne serveres med en varm tomatsauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11190 gange,
og udskrevet 164 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu