Polpette alla Casalinga (kødboller)

Polpette alla Casalinga (kødboller), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 skiverfranskbrød skåret i små terninger
1 dl.Mælk
500 g.Oksehakkekød
125 g.Flæskehakkekød
6 spsk.Friskreven parmesanost
2 spsk.Olivenolie
2 tsk.Finthakket hvidløg
1 tsk.Reven citronskal
0.25 tsk.Allehånde
 salt
 friskkværnet sort peber
1 æg let pisket
 oliven- eller anden olie
 tomatsauce
 
Opskrift:
Opblød franskbrødsterningerne i mælken og vrid dem derefter tørre for mælk. Herefter blander den i en stor skål det opblødte brød, det udpiskede æg, okse- og flæskekødet, parmesanosten og den finthakkede persille sammen med 1 spsk olivenolie, hvidløg, citronskal, allehånde, salt og peber. Ælt denne blanding med begge hænder eller ved hjælp af en ske, indtil alle ingredienser er godt blandede. Form denne blanding til små frikadeller, ville vi kalde det på dansk og steg dem derpå i olien ved jævn varme i ca. 8-10 minutter. De kan også ved hjælp af lidt mere olie på panden ligesom rulle disse små boller, så de får karakter af det, man på svensk kalder for kødboller. Bollerne skal steges, til de bliver jævnt brune på overfladen og helt gennemstegte.

Kødbollerne serveres med en varm tomatsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 13167 gange,
og udskrevet 225 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu