Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cavoli in agrodolce ( Kål i sur-sød sauce )

Cavoli in agrodolce ( Kål i sur-sød sauce ), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Hvidkål

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :

Cavoli in agrodolce ( Kål i sur-sød sauce ), billede 4 Cavoli in agrodolce ( Kål i sur-sød sauce ), billede 1 Cavoli in agrodolce ( Kål i sur-sød sauce ), billede 2 Cavoli in agrodolce ( Kål i sur-sød sauce ), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.Olivenolie
100 g.Tynsnittet løg
750 g.Fintsnittet hvidkål – savojkål eller spidskål
3 store tomater – flåede og klemt fri for kerner og grofthakkede
2 spsk.hvid vineddike
2 tsk.Salt
 sort peber
1 spsk.Sukker
 


Opskrift:

Varm olien i en stor tykbundet gryde, hæld løgene i og lad dem snurre ved ikke for kraftig varme og under stadig omrøring i 2-3 minutter.

Når løgene er gennemsigtige, men ikke brune, hælder de kålen ved sammen med tomaterne, vineddiken, salt og peber. Lad det hele småsnurre udækket i ca. 20 minutter, en gang imellem må de røre lidt rundt med en ske.

Efter denne kogetid prøver de om kålen er mør, er den det drysser de sukkeret over, blander let og koger i endnu 2 minutter.

Server i en opvarmet skål, enten som en grønsag, der kan ledsage fisk eller kødretter, eller som en selvstændig ret, der kan følge efter hovedmåltidet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 30568 gange,
og udskrevet 569 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Brian  -  2012-04-29 19:55:48
Det var lidt en skuffelse. Ikke særlig spændende. Hvidkål kan finde bedre anvendelse.