Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pesche ripiene (Friske ferskner fyldt med makroner)

Pesche ripiene (Friske ferskner fyldt med makroner), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Fersken

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
6 faste men modne ferskner
2 spsk.Sukker
4 spsk.Usaltet smør
2 æggeblommer
5 store makroner – knust i en blender eller rullet ind i et klæde og knust med en kagerulle flaske eller hvad de har ved hånden
 


Opskrift:

Forvarm ovnen til 175 grader.

Skold fersknerne, 2 ad gangen i kogende vand i ca. 20 sekunder, tag dem op med en hulske, læg dem i koldt vand og pil forsigtigt skindet af med en skarp kniv. Fersknerne deles i halve, stenen fjernes, og med en spiseske udhuler de hver halvdel, så der bliver plads til fyldet i midten. Tilsæt det udskrabede ferskenkød til de knuste makroner, hæld sukker, smør og æggeblommer i fyldet, rør sammen og hæld fyldet i hver fersken.

Anret de halve ferskner side om side i et smurt ovnfast fad og bag dem i 20-25 minutter, eller indtil de lige er møre. Dryp fersknerne med den sirup der løber fra under bagningen.

Kan serveres varme eller kolde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (12 stemmer)

Opskriften er vist 8780 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu