Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm muslinge- og kartoffelsalat

Varm muslinge- og kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kartofler skrællede og skåret i 0.5 cm. tykke skiver
2 spsk.olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.salt
2/3 dl.tør hvidvin
24 store muslinger
2 spsk.hakket rødløg
0.75 dl.hakket persille
2 tomater skåret i tern
 


Opskrift:

Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en 3 l. gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre til de er næsten møre, 10-15 minutter. Pas på de ikke koger ud. Hæld vandet fra.

Skyl imens muslingerne under koldt rindende vand, kasser alle med åbne skaller, Fjern ”skægget” og læg muslingerne i en gryde sammen med hvidvinen. Bring dem i kog over middel varme. Læg låg på, og lad dem simre 5-10 minutter, indtil alle skallerne er åbne. Tag muslingerne ud af skallerne med en lille hulske, og læg dem i en skål. Kasser alle muslinger, der ikke har åbnet sig. Kasser skallerne. Skyl muslingerne i kogelagen for at fjerne eventuelt sand.

Bland olivenolie, løg, eddike, persille og salt i en stor skål. Vend forsigtigt kartoffelskiver, varme muslinger og tomater i blandingen og rør godt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5307 gange,
og udskrevet 65 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu