Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mandelbund med chokolade og sorbet

Mandelbund med chokolade og sorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita

Indsendt :





Ingredienser:
200 g.smuttede mandler
200 g.sukker
1.5 spsk.hvedemel
0.25 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
4 store æg
 
 Desuden:
100 g.mørk chokolade
1 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
 hindbærsorbet eller jordbær is og lidt citronmelisse til pynt
 


Opskrift:

Hak mandlerne meget fint i en blender sammen med halvdelen af sukkeret. Pisk æggeblommer og resten af sukkeret skummende. Bland mandler mel bagepulver og salt og rør det i æggeblommerne. Pisk hviderne stive og vend dem i med en dejskraber. Fordel dejen i en smurt bradepande 20x30 .kan også fores med bagepapir.

Bag bunden i 20 minutter ved 200 grader C på midterste ovn ribbe.

Afkøl bunden og skær den ud i passende portionsstørrelser. Smelt chokoladen med fløden i en lille gryde. Smør det på tærtebundene og lad det stivne en times tid.

Server bunden med sorbet til og pynt med citronmelisse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15655 gange,
og udskrevet 479 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu