Mandelbund med chokolade og sorbet

Mandelbund med chokolade og sorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Zita

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smuttede mandler
200 g.sukker
1.5 spsk.hvedemel
0.25 tsk.bagepulver
0.25 tsk.salt
4 store æg
 
 Desuden:
100 g.mørk chokolade
1 dl.piskefløde
 
 Tilbehør:
 hindbærsorbet eller jordbær is og lidt citronmelisse til pynt
 
Opskrift:
Hak mandlerne meget fint i en blender sammen med halvdelen af sukkeret. Pisk æggeblommer og resten af sukkeret skummende. Bland mandler mel bagepulver og salt og rør det i æggeblommerne. Pisk hviderne stive og vend dem i med en dejskraber. Fordel dejen i en smurt bradepande 20x30. kan også fores med bagepapir.

Bag bunden i 20 minutter ved 200 grader C på midterste ovn ribbe.

Afkøl bunden og skær den ud i passende portionsstørrelser. Smelt chokoladen med fløden i en lille gryde. Smør det på tærtebundene og lad det stivne en times tid.

Server bunden med sorbet til og pynt med citronmelisse.





karakterer:
Opskriften er vist 18080 gange,
og udskrevet 535 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu