Ristede lammenyrer på salat

Ristede lammenyrer på salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 lammenyrer
 olie til stegning
5 dl.kærnemælk
25 g.smør
 rød salat
 alm. Grøn salat, julesalat eller friske mælkebøtteblade
0.25 dl.tør vermouth
 
Opskrift:
Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.

Nyrerne tørres omhyggeligt skæres i tynde skiver og ristes på panden i olien med fuldt blus til væden er trængt ud. Smid fedtstoffet ud. Steg dem nu i smørret til de er brune udenpå.

Anrettes på et fad oven på salaten skåret i tynde strimler.

Panden koges af med vermouthen og skyen hældes over nyrerne.





karakterer:
Opskriften er vist 9686 gange,
og udskrevet 164 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu