Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Ristede lammenyrer på salat

Ristede lammenyrer på salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 lammenyrer
 olie til stegning
5 dl.kærnemælk
25 g.smør
 rød salat
 alm. Grøn salat, julesalat eller friske mælkebøtteblade
0.25 dl.tør vermouth
 


Opskrift:

Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.

Nyrerne tørres omhyggeligt skæres i tynde skiver og ristes på panden i olien med fuldt blus til væden er trængt ud. Smid fedtstoffet ud. Steg dem nu i smørret til de er brune udenpå.

Anrettes på et fad oven på salaten skåret i tynde strimler.

Panden koges af med vermouthen og skyen hældes over nyrerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 7785 gange,
og udskrevet 132 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu