Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pestokartofler med dild

Pestokartofler med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.røde kartofler skåret i 2 cm. bidder
1.5 dl.pecan- eller valnødder
3 spsk.parmesan
1 tsk.salt
5 dl.cherrytomater skåret i halve
1.5 dl.persille
2 dl.frisk dild
2/3 dl.olivenolie
2 store fed hvidløg
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
400 g.gule squash skåret i ½ cm. skiver
 


Opskrift:

Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til kartoflerne er møre. Hæld vandet fra.

Bland dild, persille, nødder, olie, parmesan, hvidløg, salt og peber i en blender eller foodprocessor, til pestoen er godt blandet.

Bland kartofler, tomater og squash i en skål, og pynt med pestoen.

Tips:

Passer godt til grillstegt fisk eller fjerkræ







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12403 gange,
og udskrevet 221 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu