Waldrofsalat

Waldrofsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : Arne Rohde

Indsendt :

Ingredienser:
4 dl.creme fraiche 18 %
2 dl.græsk yoghurt
1–2 spsk.Sukker
3–5 tsk.groft salt
300 g.bladselleri
300 g.grønne vindruer
300 g.æbler gerne røde
60 g.valnøddekerner
 
 Pynt:
 Bladselleriblade
 Valnøddekerner
 Vindruer
 
Opskrift:
Smag cremefraiche og den Græske yoghurt til med sukker og salt. Rens bladselleristilkene og skær dem på tværs i tynde strimler. Gem pæne blade til pynt Halver vindruerne og fjern kernerne, eller køb stenfri druer. Gem pæne druer til pynt Skær æblerne i små tern. Tag lidt valnøddekerner fra til pynt. Hak resten groft, evt. læg dem i en plastpose og knus dem med hånden. Bland fyldet i dressingen. Lad salaten stå koldt i mindst ½ time. Anret og pynt salaten med selleriblade, druer og valnøddekerner.

Tips:

Dette er en fedtfattig og velsmagende waldorfsalat. Velbekomme.


karakterer:
Opskriften er vist 14635 gange,
og udskrevet 480 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Anne-Mette  -  0000-00-00 00:00:00
I stedet for sukker kan anvendes kunstig sødemiddel "SØD", og man kan også bruge walnøddeolie i stedet for valnødder