Smørrebrød med lakserøget sild og purløgsrøræg

Smørrebrød med lakserøget sild og purløgsrøræg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SmørrebrødRet : Smørrebrød - Smørrebrød

Hovedingrediens : SildeFisk - Røget sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
135 g.lakse-røget sild
2 skiverrugbrød
 
 Purløgsrøræg:
2-3 æg
 salt
 peber
1 bdt.purløg
10 g.smør
 
Opskrift:
Pisk æggene sammen med salt og peber og tilsæt fintsnittet purløg (gem lidt til pynt). Smelt smørret på en lille pande og tilsæt æggemassen. Rør over svag varme, til den stivner, men stadig er blød. Skær de lakserøgede sildefileter i mindre stykker og anret på rugbrød med røræg på toppen. Pynt med purløg.


karakterer:
Opskriften er vist 26515 gange,
og udskrevet 277 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Else Jørgensen   -  2016-10-30 09:32:42
Hvor køber man lakserøget sild

Jens  -  2010-12-27 13:32:56
Prøv også med en rå æggeblomme på toppen, det gør underværker!