Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammenyrer med svampe

Lammenyrer med svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammenyrer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 lammenyrer
5 dl.kærnemælk
250 g.kantareller eller champion
8 skalotteløg
2 røde peberfrugter
3 spsk.smør
1 spsk.hvedemel
1 dl.rødvin
 salt
 peber
100 g.grønne pimentofyldte oliven
1 bundtpersille
 


Opskrift:

Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.

Rens svampene og skær dem i ganske tynde skiver. Skalotteløgene pilles og halveres. Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler.

Tag nyrerne op af mælken. Tør dem grundigt og skær dem i tynde skiver. Varm smørret i en gryde og lad løgene gyldne heri. Kom nyrerne ved og lad dem svitse med, for svag varme i 5 min. Tilsæt svampene, drys melet over og hæld rødvinen i. Lad det hele snurre for svag varme i 10 min. De sidste 5 min. koger peberfrugt og oliven med.

Smag til med salt og peber, og drys med finthakket persille.

Hertil passer kartoffelmos eller ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9366 gange,
og udskrevet 267 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lillian  -  2007-12-12 12:19:34
Smager Rigtig godt!