Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm reje- og kartoffelsalat

Varm reje- og kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.kartofler skåret i ½ cm. skiver
2 store finthakkede skalotteløg lidt over 0.75 dl.
2 spsk.hvidvinseddike
1 tsk.reven peberrod
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
1 spsk.smør eller margarine
500 g.store rejer – pillede og rensede
2 spsk.hakket persille
2 spsk.olivenolie
0.75 tsk.salt
 forskellige slags grønne salatblade
 


Opskrift:

Bring kartoflerne i kog med så meget vand at de er dækket, i en 2 l. gryde over kraftig varme. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er netop møre. Hæld vandet fra.

Smelt imens smørret i en pande over middel varme, og svits skalotteløgene i ca. 5 minutter. Tilsæt rejerne, svits dem i 3-5 minutter under jævnlig omrøring.

Bland kartofler, rejeblandingen, persille, eddike, olivenolie, peberrod, salt og peber i en stor skål, og rør det hele godt sammen.

Server omgående, arrangeret på forskellige slags salatblade.

Tips:

Kan serveres som forret eller hovedret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6704 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-07-03 22:02:18
hvorfor er den ikke kold?