Cæsarsalat med kartofler

Cæsarsalat med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.røde kartofler skåret i 2 cm bidder
2 spsk.citronsaft
1 spsk.dijonsennep
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
2 spsk.hakket persille
1 spsk.ansjospasta eller 2 ansjoser
1 spsk.reven parmesan
1 stort knust fed hvidløg
0.75 dl.olivenolie
 romainesalatblade
 
Opskrift:
Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 20 minutter, eller til de er møre. Hæld vandet fra.

Bland imens citronsaft, ansjospasta, parmesan, sennep, hvidløg og peber i en blender eller foodprocessor, til det er godt blandet. Tilsæt olivenolien lidt efter lidt, så blandingen bliver jævn.

Vend kartoflerne i dressing og persille.

Server dem anrettet på salatblade.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Cæsar salat

karakterer:
Opskriften er vist 31392 gange,
og udskrevet 537 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu