Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cæsarsalat med kartofler

Cæsarsalat med kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Røde kartofler

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.røde kartofler skåret i 2 cm bidder
2 spsk.citronsaft
1 spsk.dijonsennep
0.25 tsk.friskkværnet sort peber
2 spsk.hakket persille
1 spsk.ansjospasta eller 2 ansjoser
1 spsk.reven parmesan
1 stort knust fed hvidløg
0.75 dl.olivenolie
 romainesalatblade
 


Opskrift:

Bring kartoflerne i kog med så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 20 minutter, eller til de er møre. Hæld vandet fra.

Bland imens citronsaft, ansjospasta, parmesan, sennep, hvidløg og peber i en blender eller foodprocessor, til det er godt blandet. Tilsæt olivenolien lidt efter lidt, så blandingen bliver jævn.

Vend kartoflerne i dressing og persille.

Server dem anrettet på salatblade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28788 gange,
og udskrevet 491 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu