Helstegt lammelever

Helstegt lammelever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Helstegt lammelever, billede 4 Helstegt lammelever, billede 1 Helstegt lammelever, billede 2 Helstegt lammelever, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.lammelever
50 g.smør
200 g.skalotteløg
250 g.champion
 lidt timian
 salt
 peber
0.5 dl.bouillon
1 dl.rødvin
5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rens leveren for sener og brun den i smørret sammen med skalotteløg og champion.

Krydres med lidt timian, salt og peber. Overhældes med bouillon, rødvin og piskefløde.

Simrer ved svag varme i ½ time.

Hertil passer kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 19924 gange,
og udskrevet 573 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-10-11 19:33:57
Hvor er stegetiden