Helstegt lammelever
Hovedingrediens : Lammekød - Lammelever Indsendt : |
|
|
Rens leveren for sener og snør den med bomuldsgarn. Brun den i smørret sammen med skalotteløg og champion. Krydres med lidt timian, salt og peber. Overhældes med bouillon, rødvin og piskefløde.
Simrer ved svag varme i ½ time. Hertil passer kartofler |
|
Opskriften er vist 17857 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne