Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kartoffelgratín med vildsvinefars

Kartoffelgratín med vildsvinefars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinefars

Ukendt oprindelseslandKilde : Tviskloster

Indsendt :



Ingredienser:
300 g.kartofler
300 g.gulerødder
 vand
 salt
2 æg
100 g.reven ost
 
 Fyld:
250 g.champignon
1 rød peber
300 g.hakket vildsvinekød
 
Opskrift:
Skræl kartofler samt gulerødder og kog dem ca. 20 min. Hæld vandet fra og mos dem med en elpisker. Tilsæt æggene. Rør den revne ost i og smag til med lidt paprika og salt. Snit champignon og rød peber og rist det gyldent i lidt smør på en pande. Brun det hakkede kød i en gryde. Smør et gratinefad og fyld halvdelen af kartoffelmosen i, derefter bredes de ristede champignoner og rød peber over og luk af med resten af kartoffelmosen. Sættes i ovnen ved 225 grader på nederste rille i 25 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 20945 gange,
og udskrevet 764 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Martin Christensen   -  2018-01-15 21:05:52
Hvornår skal farsen i???

Missy  -  2011-10-27 19:15:37
Super god opskrift. Jeg havde troet, vi havde til to dage i den, men kæresten var så vild med det, at han tømte fadet. ;-)

Inge Christoffersen  -  2008-06-22 18:16:34
Kødet står under fyld, så jeg går ud fra, at det skal i midten af retten... sammen med champignon og peber...???

Inge Christoffersen  -  2008-06-22 14:45:37
Kødet står under fyld, så jeg går ud fra, at det skal i midten af retten... sammen med champignon og peber...???

Hans Peter  -  2008-01-25 11:42:13
Hvor og hvornår mon kødet skal i

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad med kødet i gryden, hvor skal det tilsættes henne.