Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Honning- og sojamarineret vildsvinesteg

Honning- og sojamarineret vildsvinesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : HovedretterHovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle

Ukendt oprindelseslandKilde : Lunebjerggård

Indsendt :




Ingredienser:
500 g.vildsvineinderlår
 
 Marinade:
0.5 dl.sojasauce
0.5 dl.honning
2 spsk.olie
0.5 dl.hvidvinseddike
1 spsk.farin
 
 Bouillon:
7 dl.grønsags- eller hønsebouillon
2 spsk.sojasauce
1 spsk.vineddike
 
 Tilbehør:
100 g.ægnudler
2 gulerødder
1 chili
1 porre
2 hårdkogte æg
 


Opskrift:

Bland honning- og sojamarinaden. Drys kødet med salt og peber. Brun det og lad det køle lidt af, før det lægges i marinaden. Sæt det i ovnen ved 150° og steg færdigt under hyppig pensling med marinaden. Når kødet er færdigstegt, pakkes det ind i folie og holdes varmt.

Skræl gulerødderne, vask og rens porren. Skær gulerødder i staver og porren i brede ringe. Del chilien, tag kerner og mellemvæg ud og hak den fint. Kog gulerødderne og porrerne hver for sig i kort tid.

Læg nudlerne i den kogende bouillon. Lad dem koge nogle minutter og bagefter trække lidt i bouillonen. Bland chilierne med de varme nudler. Fordel nudler og grønsager i fire dybe tallerkner og hæld lidt bouillon over. Skær nogle skiver af kødet og placer dem oven på nudlerne. Læg et halvt, hårdkogt æg på hver tallerken.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 22479 gange,
og udskrevet 592 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Frederik Sørensen  -  2012-01-23 09:46:37
Denne ret smager godt. Den sursøde marinade, boullion og tilbehør fungerer fint og vil også fungere for andre typer kød. Vi serverer ikke tilbehøret separat men sammen med ægnudlerne. Boullionen bliver bare bedre af at der kommer disse ekstra grøntsager i og de skal ikke koge med i længere tid end ægnudlerne. Det virker ikke som om det hårdkogte æg virkelig tilføjer noget til retten.