Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøn pebersauce

Grøn pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 tsk.grønne peberkorn fra dåse
 okse- kalve eller eller kyllingekød (se nedenfor)
1.25 dl.hønsebouillon
1.25 dl.piskefløde
2 æggeblommer
2 tsk.cognac
 


Opskrift:

Peberkorn skylles, afdryppes og sættes til side. Kød (efter eget valg) pandesteges, tages op, pakkes og holdes varmt. Hæld bouillon i stegeskyen på panden. Bringes i kog for svag varme under omrøring; tilsæt fløde og peberkorn. Koges 2 min. under konstant omrøring. Tilsæt cognac og koges yderligere 1 min. Tages fra varmen og serveres.

Serveres til pande- eller grillstegte bøffer eller pandestegte kyllingebrystfileter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 26927 gange,
og udskrevet 451 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henrik  -  2010-07-21 00:10:02
Æggeblommerne sættes til sidst. De piskes med lidt af sovsen og blandingen hældes så i tilbage i sovsen under kraftig omrøring. Må ikke koge bagefter da den skiller. Reference: http://www.erikoest.dk/opskr/jaevning.htm


Anne  -  2008-06-13 13:44:57
hvornår skal æggeblommer tilsætes?


Mikkel  -  2008-03-16 18:55:35
i skriver ikke noget om hvad æggeblommerne skal bruges til?