Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Grøn pebersauce

Grøn pebersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 tsk.grønne peberkorn fra dåse
 okse- kalve eller eller kyllingekød (se nedenfor)
1.25 dl.hønsebouillon
1.25 dl.piskefløde
2 æggeblommer
2 tsk.cognac
 
Opskrift:
Peberkorn skylles, afdryppes og sættes til side. Kød (efter eget valg) pandesteges, tages op, pakkes og holdes varmt. Hæld bouillon i stegeskyen på panden. Bringes i kog for svag varme under omrøring; tilsæt fløde og peberkorn. Koges 2 min. under konstant omrøring. Tilsæt cognac og koges yderligere 1 min. Tages fra varmen og serveres.

Serveres til pande- eller grillstegte bøffer eller pandestegte kyllingebrystfileter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28075 gange,
og udskrevet 481 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Henrik  -  2010-07-21 00:10:02
Æggeblommerne sættes til sidst. De piskes med lidt af sovsen og blandingen hældes så i tilbage i sovsen under kraftig omrøring. Må ikke koge bagefter da den skiller. Reference: http://www.erikoest.dk/opskr/jaevning.htm

Anne  -  2008-06-13 13:44:57
hvornår skal æggeblommer tilsætes?

Mikkel  -  2008-03-16 18:55:35
i skriver ikke noget om hvad æggeblommerne skal bruges til?