Fiskefumé

Fiskefumé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2500 g.ben og de afskårne dele af søtunge hvilling pighvar og slethvar
1 stort løg
1 porre
8 store persillekviste
1 persillerod
100 g.champignon
1 bdt.timian
1 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.hele hvide peber
3.5 dl.hvidvin
2.5 l.vand
 
Opskrift:
Urterne renses, deles fint og lægges i en gryde sammen med fiskekød- og ben, herover hældes vand, vin og vinaigre, og det hele sættes til kogning. Skummes omhyggeligt og koger ved svag varme i 30 minutter. Fumé sigtes for alle urenheder og koges ned til der er ca. 2 ltr. fumé tilbage.





karakterer:
Opskriften er vist 24867 gange,
og udskrevet 155 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu