Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskebouillon

Fiskebouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.ben fra hvide fisk
2 løg
1 gulerod i skiver
0.25 knoldselleri i terninger
5 peberkorn
1 laurbærblad
 koldt vand
 
Opskrift:
Kom ingredienserne i en gryde. Dæk med koldt vand og kog langsomt op. Når vandet koger, holdes temperaturen lige på kogepunktet, og bouillonen simrer i præcis 20 minutter. Skum urenhederne fra overfladen efterhånden. Si den færdigkogte bouillon og kog ind til 8 dl. Bouillonen kan fryses.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12546 gange,
og udskrevet 128 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bwe  -  2019-10-02 13:02:02
1, -2 eller 2,5 liter vand..