Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



      Følg os herunder på

















Fiskebouillon

Fiskebouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Ingredienser:
1000 g.ben fra hvide fisk
2 løg
1 gulerod i skiver
0.25 knoldselleri i terninger
5 peberkorn
1 laurbærblad
 koldt vand
 


Opskrift:

Kom ingredienserne i en gryde. Dæk med koldt vand og kog langsomt op. Når vandet koger, holdes temperaturen lige på kogepunktet, og bouillonen simrer i præcis 20 minutter. Skum urenhederne fra overfladen efterhånden. Si den færdigkogte bouillon og kog ind til 8 dl. Bouillonen kan fryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12300 gange,
og udskrevet 124 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bwe  -  2019-10-02 13:02:02
1, -2 eller 2,5 liter vand..