Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fennikelsauce (fisk)

Fennikelsauce (fisk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 skalotteløg
1 spsk.fennikelpulver
1 dl.Noilly Prat
1.5 dl.hvidvin
5 dl.fiskefond (evt. vand + terning)
5 dl.piskefløde
50 g.smør
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fennikelsauces laves ved at smørsautere de fintskårne skalotteløg, til de bliver gyldne (ikke brune). Dernæst kommes der 1 spsk fennikelpulver på. Noilly Prat, hvidvin og fiskefond kommes i og det koges i 30 minutter. Dernæst kommes piskefløden i saucen og den koger videre i 10 minutter. Dernæst blendes saucen med 50 g smør og den sigtes gennem en si. Smages til med salt og peber. Saucen er nu klar til servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10968 gange,
og udskrevet 138 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Gerda  -  2017-01-08 14:56:13
Rigtig god sauce. Der er nok til 8 Pers. Måske skal den koge ind lidt længere tid.