Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Estragonsauce til fisk

Estragonsauce til fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Estragon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.fløde
 frisk estragon
1 lille løg
 bouillon fra fisken
100 g.smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene hakkes fint og sauteres blanke i smørret. De finthakkede esdragonblade kommes på sammen med væde fra de dampede fisk. Saucen koges godt igennem og fløden tilsættes. Koges yderligere 5 minutter. Til sidst piskes koldt smør i saucen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13156 gange,
og udskrevet 210 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu