Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Estragon- og sennepssauce

Estragon- og sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 finthakket løg
3 spsk.smør
3 dl.hvidvin
1-2 spsk.hvidvin
5 stilkefrisk estragon
1 tsk.tørret estragon
2.5 dl.piskefløde
0.75 tsk.salt
 friskkværnet sort peber
 evt.1-2 tsk. sukker
 


Opskrift:

Hak løget, kom smør i en gryde og svits løget til det er blankt. Tilsæt hvidvin og kog det ned til det halve. Tilsæt piskefløde og kog yderligere sovsen ind til den er tyknet. Tilsæt tørret og frisk estragon, sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker. Kog 1-2 minutter yderligere og server sovsen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9684 gange,
og udskrevet 209 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jessy  -  2012-03-02 14:56:58
Man skal vel gætte på at det er 3 dl hvidvin og 1-2 spsk sennep, ikke 3 dl hvidvin og 1-2 spsk hvidvin...........


Anne  -  2007-10-15 12:37:09
hvor meget sennep skal der i ??