Estragon- og sennepssauce

Estragon- og sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 finthakket løg
3 spsk.smør
3 dl.hvidvin
1-2 spsk.hvidvin
5 stilkefrisk estragon
1 tsk.tørret estragon
2.5 dl.piskefløde
0.75 tsk.salt
 friskkværnet sort peber
 evt.1-2 tsk. sukker
 
Opskrift:
Hak løget, kom smør i en gryde og svits løget til det er blankt. Tilsæt hvidvin og kog det ned til det halve. Tilsæt piskefløde og kog yderligere sovsen ind til den er tyknet. Tilsæt tørret og frisk estragon, sennep og smag til med salt, peber og evt. sukker. Kog 1-2 minutter yderligere og server sovsen.


karakterer:
Opskriften er vist 10344 gange,
og udskrevet 216 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jessy  -  2012-03-02 14:56:58
Man skal vel gætte på at det er 3 dl hvidvin og 1-2 spsk sennep, ikke 3 dl hvidvin og 1-2 spsk hvidvin...........

Anne  -  2007-10-15 12:37:09
hvor meget sennep skal der i ??