Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Courtbouillon

Courtbouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 l.vand
2 dl.tør hvidvin eller 1 dl. hvidvinseddike
2 porretoppe
1 skiveknoldselleri
2 gulerødder
2 løg
4 stilkepersille
1 laurbærblad
20 hele sort peber
2-3 spsk.salt
 
Opskrift:
Løg, selleri, porretoppe og gulerødder renses og skæres i skiver. Vand, hvidvin (vinaigre), urter, salt og krydderier blandes til en lage i en gryde. Lagen bringes langsomt i kog og skal derefter simre i ca. 30-40 minutter. Sies og er nu klar til brug.

Den kan efter smag og sæson tilsættes andre krydderurter som f.eks. dild, estragon, merian, fennikel, timian eller løvstikke. Men overdriv ikke tilsætningen af aromatiske urter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8654 gange,
og udskrevet 105 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu