Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champagnesauce

Champagnesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Champange

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 hakkede skalotteløg
50 g.smør
2 dl.champagne (eller hvidvin)
1 dl.fløde
 salt
 peber
50 g.koldt smør i tern
 


Opskrift:

Løgene hakkes fint og sauteres i smør, må ikke brune. Champagnen hældes ved og koger med i 5 minutter. Fløden tilsættes og koges godt igennem. Smages til med salt og peber. Inden servering piskes koldt smør i.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (12 stemmer)

Opskriften er vist 20168 gange,
og udskrevet 249 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2010-10-27 08:40:36
det er jo en suppe!!


keh  -  2010-01-11 19:43:15
enkel - men meget velsmagende til kammuslinger.


Morten  -  2007-10-05 23:40:47
Der mangler klart karakter samt salt og peber som det mindste.