Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Bearnaise-essens II

Bearnaise-essens II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Ægte saucer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
20 pillede skalotter
2 fed hvidløg
20 hele peberkorn
10 hele allehånde
5 hele nelliker
1 laurbærblad
 lidtpersille
 kørvel
 peberrod
 lidtpaprika
7.5 dl.vineddike
5 dl.estragoneddike
2.5 dl.hvidvin
 
Opskrift:
Krydderierne koges i eddiken indtil løgene er møre, og essensen under kogningen er svundet til ca. 1 l. Den sis og hældes afsvalet på flasker, som tilproppes. Anvendes til sauce.

Tips:

Kan købes tillavet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (48 stemmer)

Opskriften er vist 16196 gange,
og udskrevet 132 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu