Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Basilikumsauce

Basilikumsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Basilikum

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3 dl.fiskebouillon
1 bdt.basilikum
2 tsk.majsstivelse
2 spsk.vand
1.5 tsk.dijonsennep
1.5 tsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
 peber
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Fiskefonden bringes i kog. Finthakket basilikum vendes i. Jævnes med majsstivelse udrørt i vand. Smages til med Dijonsennep, citronsaft, salt og peber. Fløden piskes til skum og vendes i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 13319 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu