Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Louisiana chilisovs

Louisiana chilisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2.5 dl.riseddike eller hvidvinseddike
10-20 chilifrugter
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Befri chilierne for stilken, og evt. også frøene, og hak dem fint. Læg dem i et rent, skoldet glas. Giv eddiken et opkog, tilsæt salt, og hæld det over chilierne. Lad sovsen trække mindst et par døgn, gerne flere uger. Si frugtkødet fra, eller purér det med eddiken. Hæld sovsen på en rengjort flaske.

Tips:

Hvis man vil genbruge "Tabasco" eller lignende flasker kan man bruge en stor kanyle fra apoteket til at sprøjte den siede sovs ind i flasken. En enkel chilisovs til bordbrug, som egentlig bare er en stærk kryddereddike. Eksperimentér med andre smagstilsætninger som f.eks. hvidløg, gulerødder, sukker, citrussaft og appelsinmarmelade. Alle typer chilifrugter kan bruges, sålænge de er friske.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9422 gange,
og udskrevet 82 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu